Werkzoekenden

Op zoek naar een baan? Wellicht kunnen wij je helpen. Via uitzenden of payroll en nog veel meer. We zijn actief in meerdere sectoren en kunnen dan ook gericht voor je zoeken en direct voorstellen aan Top-Werkgevers in Nederland.

Uitzenden

Werken op uitzendbasis biedt veel flexibiliteit. Je kunt werken op momenten die jou uitkomen en in de functie en de branche waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Werving & Selectie

Steeds vaker worden wij gevraagd om nieuwe medewerkers te vinden en te selecteren. Je wordt dan gescreend voor een vacature en treedt vervolgens rechtstreeks in dienst bij een organisatie.

Detachering

Een andere mogelijkheid is detachering. Bij detachering werk je voor een bepaalde periode via ons bij een of meer organisaties. Detachering biedt meer zekerheid.

Payroll

Bij payrolling werk je bij een organisatie waarvoor wij de personeels- en salarisadministratie verrichten. Juridisch zijn wij je werkgever en werk je conform onze CAO, maar volgens de voorwaarden van de organisatie waar je werkt.

Huisvesting

Huisvesting van werknemers uit de MOE-landen is vanuit goed werkgeverschap een verplichting. De huisvesting voldoet aan alle normen van de Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Opleiding

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je een opleiding krijgt of wordt omgeschoold. Steeds meer werkgevers vragen om gekwalificeerde werknemers. Wij bespreken dit altijd met de organisatie waar je werkt.