Atik maakt gebruik van inlenersbeloning.com

Atik Uitzendbureau maakt gebruik van inlenersbeloning.com

Wat betekent dit voor u als inlener?

Inlenersbeloning.com is geheel conform de uitzendcao speciaal ontwikkeld voor uitzendbureaus en hun inleners. Zo kunnen wij, als uitlener, aan alle regels uit de uitzendcao voldoen m.b.t. de toepassing van de inlenersbeloning en voorkomen daarmee aanpassing met terugwerkende kracht. U, als inlener voldoet middels gebruik van de software aan de regels conform art. 12a (melding arbeidsvoorwaarden) in de Wet Arbeidsmarkt in Balans en voorkomt daarmee aansprakelijkheden. 

De uitvraag en de verstrekking van de rechtens geldende beloning zijn in de online software oplossing van Inlenersbeloning.com gegoten en worden middels een versiebeheer gedurende vijf jaar voor beide partijen bewaard.

Vergeet de papierwinkel, de mailtjes, de belletjes en de onzekerheid. Vul nu in één keer de volledige inlenersbeloning in, blijf up to date door de reminders en verstrek met één druk op de knop aan álle samenwerkingspartners.

Een account aanmaken gaat gemakkelijk via deze link. Door middel van het stappenplan vul je de beloningscomponenten in en kun je deze ook meteen verstrekken.

Er staan handige tips bij elk onderwerp (bv. de rekenmethode van maand- naar uurloon die bij bepaalde cao's van toepassing zijn). Ook als je positief afwijkt van een cao, niet onder een cao valt, een bedrijfs- eigen regeling of cao hebt of de categorie niet indeelbaar; het is allemaal te verwerken.

Door de reminders (4x per jaar) blijft de inlenersbeloning up to date. Is er een andere wijziging? Log dan in, pas het aan en verstrek opnieuw.

Omdat er geen persoonsgegevens verstrekt worden is de tool tevens AVG proof.

Heb je vragen of wil je toch meer informatie? Bel met de supportdesk van Inlenersbeloning.com: 076-2050502.

Inlenersbeloning.com